Gehouden op 7 september 2019 op de Grote Markt.

Zonder strijd geen overwinning. Nadat de vergunning niet rond was gekomen voor de datum van 6 juli, konden we door Gods genade op 7 september om 13.00 uur starten met de negende Dag van Eenheid Liefde en Respect.
Het was meteen een feest, stevige muziek en tussendoor versterkt door de brassband van Georgie en groep. Tijdens dit eerste nummer is ook het Kruis onthuld. De diverse muziekgroepen konden na maanden oefenen laten horen dat muziek voor God maken een eer is. De sfeer zat er dan ook goed in. De sfeer werd nog eens verhoogd door de eet- en informatie kramen. De regen die van tijd tot tijd even de aandacht wilde trekken kon het niet winnen van de vreugde die er was op de Grote Markt.

Het was heel mooi om te zien hoe rijk we zijn aan talenten. De dansers onder leiding van Jeanira Molina lieten zien dat God op allerlei manieren geëerd kan worden; ook met moderne dans.
Voor alle leeftijden was deze dag plezierig. Zo ook voor de kinderen die genoten van de springkussens, popcorn en suikerspin eten en knutselen. We zijn heel dankbaar dat we als geloofsgroepen van verschillende denominaties en culturen God mogen verhogen in de open lucht. Op deze wijze laten we zien dat het Christelijk geloof nog steeds levend is. We zijn ook heel dankbaar dat we in een land wonen waar dit mogelijk is. We danken God dan ook voor Nederland 🇳🇱 in zijn algemeenheid en specifiek voor Almere. We bidden voor alle kerkelijke leiders in Nederland dat we nog vele jaren in eenheid God in het openbaar mogen verhogen.